Reisroute

Maart 2018 - April 2018
Na een leuk Afrikaans tussendoortje brachten we de laatste twee maanden van onze grote reis opnieuw door in Zuidoost-Azië. Het noorden van Thailand en Vietnam waren onze targets. Eind april beslisten we dan om terug naar België te reizen... 


Reisroute Zuidoost-Azië (Deel 2)  (last update: 29 april 2018)

Januari 2018 - Maart 2018
Tijdens de eerste twee maanden van 2018 reisden we een stukje door Afrika. An deed vier werken lang vrijwilligerswerk in het Lubaga Hospital in Kampala (Oeganda). De reisroute doorheen Oeganda en Rwanda vind je op onderstaande foto terug:


Reisroute Afrika

September 2017 - Januari 2018
Het tweede reisjaar ging van start met vier maanden zuidoost-Azië. We brachten een bezoek aan de landen Thailand, Maleisië, Singapore en Indonesië.


Reisroute zuidoost-Azië (Deel 1)

September 2016 - September 2017
Het eerste reisjaar stond volledig in teken van Centraal- en Zuid-Amerika. We startten onze reis in Mexico en deden vervolgens (in chronologische volgorde) Guatemala, Honduras, Nicaragua, Costa Rica, Panama, Colombia, Ecuador, Peru, Bolivia en Argentinië aan. We eindigden onze Latijn-Amerikaanse trip in Brazilie waar we in Rio de Janeiro in het vliegtuig stapten dat ons naar zuidoost-Azië zou brengen.


Reisroute Centraal- en Zuid-Amerika