Wie zijn wij?

Zij: An Canniere, van het jaar 1991. Voormalig (spoed)verpleegkundige in het Sint Rembertziekenhuis van Torhout. Houdt enorm van leuke avondjes uit met vrienden, de drie-wekelijkse activiteiten van de pluto (Pluswerking Torhout), reizen, klarinet spelen in het "Houtlands Harmonieorkest" in Torhout en zingen in het meisjesensemble "Eufonia".

Hij: Dajo Huylebroeck, van het jaar 1987. Voormalig treinbestuurder bij de NMBS. Houdt enorm van het besturen van sportvliegtuigen (ppl) bij de "Noordzee Vliegclub" Oostende, Club Brugge, reizen, bastuba spelen in het "Houtlands Harmonieorkest" in Torhout, wandelen in de Alpen en hardlopen.

Mascotte "Oehoe"

Oorspronkelijk hebben we Oehoe in 2013 meegebracht vanuit Perú om cadeau te geven aan Dajo zijn grootmoeder, een verwoed uiltjesverzamelaarster. Hij was uiltje nr. 261 in haar collectie. Helaas is ze in februari 2016 op 88-jarige leeftijd overleden. Toen we haar eerder het nieuws brachten over onze plannen was ze direct grote fan en gunde ze ons dit avontuur. Ze was ongelofelijk mee met haar tijd en uit eerbetoon nemen we Oehoe dus mee op wereldreis.

 


Oehoe op de markt van Brugge