DUIKEN OP KOH TAO!

23-09-2017 00:00

Het Thaise eiland Koh Tao is de max! Mooie stranden, vele duikmogelijkheden, lekker en goedkoop eten en veel ambiance. Alleen jammer dat we beiden een week aan het bed gekluisterd waren met de ene een griepje en de andere een zware verkoudheid. We zijn er nog steeds niet uit wie wat had. Enfin, liters snot, vele hoest- en koortsaanvallen en uren slaap later, konden we eindelijk toch eens voorzichtig op pad gaan.


Koh Tao

We splitsten ons op. An ging snorkelen terwijl ik koos voor enkele uren afzondering op een verlaten viewpoint. De rust deed deugd. Werkelijk iedereen op Koh Tao voelt de noodzaak om rond te rijden op een brommer. En waarom maken die dingen ook allemaal zoveel lawaai? Wie wandelt er tegenwoordig nog? De mens is zó lui geworden…Overzicht van het eiland Koh Tao


Prachtige stranden!


Leuke hostel gevonden met eigen restaurent en bar.Het strand wat proper vegen, uiteraard... Een mens met iets teveel tijd?


Mooi zicht vanop het viewpoint.


Héél erg pikante Tom Yam soep, een culinaire Thaise specialiteit!


Véél postkaartjes schrijven...

Op de voorlaatste dag van ons verblijf waren we voldoende hersteld om eindelijk te gaan duiken! Na eerst een heropfrissingsduik (het was tenslotte al meer dan zes maanden geleden) en daarna een fundive hadden we een goed zicht op wat er allemaal leeft in het Thaise zeewater. Prachtige visjes en dito koraal!


Machtige duikboten!

We plannen volgende maand in Indonesië een speciale cursus scheepswrakduiken. Daar kijken we enorm naar uit!

Vorige   Blogoverzicht   Volgende