DE LAATSTE RECHTE LIJN!

10-09-2016 00:00

Het aftellen is nu echt wel begonnen. Nog acht keer slapen! We zitten in de laatste rechte lijn en dus ook de voorbereidingen lopen stilaan op hun eind.

We zijn inmiddels verhuisd en we kregen onderdak bij An haar ouders, waarvoor dank, Griet en Geert! Het appartement werd opgezegd en de auto wordt binnenkort verkocht. Het containerpark is alvast veel brol rijker. Ik wens ze er veel plezier mee, gniffel gniffel... Ook onze katten Cessna en Frodo kregen een nieuw onderkomen en hebben het alvast erg naar hun zin bij Tom. We hebben elk onze laatste werkdag achter de rug, dus nu kunnen we ons voor de volle 100% focussen op het nakende avontuur. Ik zie hier alvast nog een stapel administratie voor m’n neus liggen, wat een gedoe...

De afscheidsfeestjes zijn echter nog volop bezig, wat een welgekomen afwisseling brengt in onze soms hectische voorbereiding. Bedankt alvast voor zij die er tot nu toe bij waren, het was absoluut geslaagd! We vragen expliciet geen cadeaus, maar de originele kaartjes die we krijgen zijn hartverwarmend!

Vrienden vragen ons dikwijls of we niet wat zenuwachtig beginnen te worden, maar ik moet bekennen dat dit eigenlijk best meevalt. Die zenuwachtigheid is eigenlijk al lang geleden omgeslagen naar ongeduldigheid. Het avontuur mag stilaan beginnen.

Meer valt er voorlopig niet te zeggen. We doen gewoon rustig verder met de voorbereiding. No stress, no panic. Ik denk dat ik maar eens aan de paklijst begin...

Tot later!

Vorige   Blogoverzicht   Volgende